. Grosir RGB Wireless Ngecas Mouse Pad 10W Wireless Charger Badag Gaming Mouse Pad Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

RGB Wireless Ngecas Mouse Pad 10W Wireless Charger Badag Mouse Pad

Katerangan pondok:

Pad Mouse Wireless RGB diwangun ku bagian ngecas nirkabel, bagian karét mouse pad, sareng bagian bar lampu RGB.Bagian ngecas nirkabel didamel tina bahan kulit PU, sareng ngecas nirkabel 10W ngecas gancang.Pad mouse karét didamel tina karét alam kalayan permukaan anu mulus.Beungeut handap dijieunna tina bahan non-dieunakeun, nu pageuh napel na tabel sarta teu gampang pikeun mindahkeun sarta dieunakeun kaluar.Bar lampu RGB ngurilingan alas mouse sareng 7 épék cahaya.Pencét tombol dina bagian ngecas nirkabel pikeun sacara bébas nyaluyukeun warna anu anjeun pikahoyong.


Rincian produk

微信图片_20210409081826

RGB LED kaulinan mouse Pad atawa kaulinan mouse Pad, warna pisan euyeub, ieu ngan saukur tampilan lampu kaulinan.

He26438dbc821425cbc661b11b0392da13

Salaku tambahan, pad mouse ieu nganggo desain dua sisi serat résin, anu hartosna tiasa dianggo dina permukaan anu lemes sareng permukaan anu lemes sareng keras pikeun nyumponan kabutuhan sadaya pamaén.

H6d37ae7f27bc400c9201f40d88d435a5c

Dasar alas beurit didamel tina karét, anu stabil pisan sareng moal ngageser paduli gaya.Ieu undoubtedly pangalaman pohara alus pikeun gamers.

H1849113375ed4cfb808c0593c457dcaau

Dina watesan fungsi, éta bener serbaguna, teu ukur ngarojong lampu RGB;Éta ogé ngadukung standar ngecas nirkabel Qi, beurit sareng telepon sélulér tiasa dicas, ngecas gancang sareng ngecas gancang;éta Iphone 12 carjer nirkabel, asesoris handphone, carjer nirkabel Apple , iphone 12 carjer, carjer iphone, asesoris iphone, asesoris éléktronik.
Sajaba ti éta, ogé ngagunakeun desain dual-bahan, jeung beungeut gabungan tina lemes jeung teuas ngamungkinkeun pamaén pindah iraha wae.Dina watesan fungsi praktis, éta dasarna paling serbagunaPad mouse RGBdi pasar.Éta ogé kado, sapertos kado promosi, kado, kado Natal, jsb.
Tong hariwang ngeunaan hargana, sabab kami mangrupikeun produsén alas mouse sareng produk éléktronik.Kami gaduh supplier bahan baku kualitas luhur, murah.Urang tiasa ngajamin yén kinerja produk langkung saé sareng bahanna langkung ramah lingkungan.Urang tiasa ngaropea logo.Nyaritakeun naon anu anjeun pikirkeun, kami bakal masihan anjeun solusi sareng produk anu sampurna, ngarepkeun patarosan anjeun, desain industri kami sareng produk anu saé bakal ngalayanan anjeun.

 

Fitur:

1.10W ngecas nirkabel, 10W ngecas nirkabel pikeun ngecas gancang.

2.RGB,7 kelir bisa disaluyukeun kalawan bébas.

3.Non-slip handap, Ieu fits pageuh jeung desktop jeung teu gampang pikeun mindahkeun jeung ragrag.

 

spésifikasi:

Ngaran Produk Mouse Pad Wireless Ngecas RGB Gaya Pad mouse kaulinan badag
       
Bahan 1 karét Fitur 1 10W ngecas nirkabel
       
Bahan 2 Kulit PU Fitur 2 RGB
       
Tipe Pad mouse kaulinan RGB Fitur 3 Non-slip handap
       

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami