. Borongan A5 Wireless Ngecas portopolio Notebook Multifunctional Notepad Notepad Polder Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

A5 Wireless Ngecas portopolio Notebook Multifunctional Notepad Notepad Polder

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Polder Notepad Fitur 1 Panyekel pulpén
       
Bahan 1 Kulit PU Fitur 2 carjer nirkabel
       
Tipe Portopolio Notebook Fitur 3 Panyekel telepon
       
Gaya Notepad multifungsi Jenis panutupanana Sleting
       


Rincian produk

Modél No. A5-1
Kaluaran 5V2A
Input 5V 2A
kapasitas 4000mAh/5000mAh/6000mAh/8000mAh/10000mAh
Ukuran Kertas

A5

Ngecas nirkabel

Gr5W

Skenario Pamakéan

Pr New Business Giveaways, kado ulang taun, poé bapa, poé indung, kado sukur

 

Bahan PU, ABS
merek Sheerfond
Percetakan Logo: 

Logo ngaropéa

 

Desain

Desain percetakan ngaropéa

Warna

Adat

Ukuran produk

228mm * 170mm * 30mm

beurat produk

450g

Ukuran Paket

240mm * 180 * 35mm

Ukuran kotak kartun

38cm * 37cm * 26cm

Kuantitas / Kotak

20 lembar

Beurat / kotak

1. Ieu produk bisnis mewah, utamana cocog pikeun jalma bisnis.Éta kantong seleting panyimpen anu tiasa nyimpen telepon sélulér, kabel ngecas, kartu bisnis, kartu bank, sareng buku catetan.Ieu hadir kalawan bank kakuatan sarta carjer nirkabel.Pikeun kagiatan bisnis di luar, éta ok pikeun mawa kantong seleting ieu.

2. Ieu produk kreatif.Ieu ogé produk kami dipaténkeun.Power bank disumputkeun.Nalika anjeun peryogi pungsi bank kakuatan, pencét saklar sareng bank kakuatan muncul.Nalika anjeun henteu peryogi, pencét saklar.Daya mobile disumputkeun, sareng ngecas nirkabel ogé diwangun kana kulit.

Rincian gancang

Kantong panyimpen bisnis, aya notepad, wadah telepon sélulér, kakuatan sélulér anu diwangun sareng pangecas nirkabel, kantong telepon sélulér, kantong kartu, kabel ngecas neundeun, wadah pulpén.Fitur utama produk nyaéta:

3. Éta ogé ngagaduhan fungsi wadah telepon sélulér anu disumputkeun, anu tiasa dirobih janten wadah telepon sélulér iraha waé nganggo tautan Velcro.

4. Cocog jeung logo custom, cocog pisan pikeun kustomisasi kado, upami diperlukeun, logo bisa dijieun kana layar luminous, nu leuwih cocog pikeun kagiatan promosi bisnis.

5. Kualitas produk stabil, produk parantos lulus sertifikasi CE, FCC, ROHS, papan sirkuit panas, tingkat konvérsina luhur, kinerja stabil sareng dipercaya, sareng unggal produk diuji 100%

Parameter produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami