Wilujeng sumping di ramatloka ieu!

Tentang Kami

Dongguan Sheerfond New Material Co., Ltd museurkeun kana pamekaran sareng produksi produk anyar.Produk utama nyaéta bahan graphene sareng produk aplikasi, produk kantor sareng bumi, sareng hadiah.Tujuan kami nyaéta "téhnologi pikeun kahirupan".Keunggulan kami :

  • 1.Kamampuhan ngembangkeun produk profésional: ti ngembangkeun bahan, desain penampilan, desain mékanisme, ngembangkeun kapang, desain produk hiji-eureun tur ngembangkeun, balikkeun gagasan anjeun kana produk alus tur ngawujudkeun impian anjeun.
  • 2.Kapasitas produksi anu kuat: kapasitas produksi bulanan ngahontal 100 juta unit.
  • 3.Kontrol kualitas anu ketat: tina netepkeun standar tés, pamariksaan bahan asup, kontrol prosés produksi, sareng pamariksaan outbound, pamariksaan 100% dihontal pikeun mastikeun yén unggal produk anu ditampi ku nasabah mangrupikeun produk anu mumpuni.

4. Palayanan palanggan anu nyugemakeun, kabutuhan palanggan mangrupikeun kabutuhan urang, palayanan palanggan anu saé mangrupikeun tanggung jawab urang, naha éta mangrupikeun pamekaran produk, kualitas produk, pesenan sareng masalah anu sanés, punten wartosan kami pertama kalina, kami bakal salawasna damel pikeun ngahontal anjeun Kapuasan.5. harga ongkos-éféktif, kami pabrik, urang ngan butuh kauntungan lumrah, hayu produk urang boga kaunggulan harga leuwih di pasar, ngajual deui, mitra kuring jeung kuring bakal leuwih suksés.

Nyanghareupan seueur mitra bisnis, kumaha urang milih?Urang kudu milih mitra bisnis anu terus innovating, nyieun kamajuan, sarta terus bringing produk jeung jasa anyar ka konsumén, ku kituna urang bisa kamajuan sarta ngamekarkeun babarengan.ngarepkeun inpormasi anjeun.

Aya 3 cara gawé babarengan:

1. Konsumén nempatkeun maju syarat, gagasan alus, urang bakal nyieun produk alus.
2. Konsumén ngaropea produk aya na ngaropéa produk nu geus masal-dihasilkeun pikeun gancang minuhan kabutuhan customer.
3. Anjeun kudu neangan pasangan régional.Abdi ngarepkeun anjeun tiasa damel sareng kami di daérah anu anjeun pilih, ngajantenkeun pasar langkung ageung sareng langkung tebih, sareng ngajagaan daérah anu dipilih.Anjeun hiji-hijina pilihan urang.