. borongan listrik pemanasan Topeng panon USB pemanasan Topeng Sutra Jauh-Infrabeureum Saré Topeng Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Pemanasan listrik Topeng Panon USB Pemanasan Sutra Topeng Topeng Saré Infrabeureum Jauh

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Wireless Charger Pen Holder Fitur 1 Bisa dikumbah
       
Bahan 1 sutra Fitur 2 Infrabeureum tebih
       
Bahan 1 Kapas Fitur 3 Koméprés panas
       
Tipe Masker pemanasan graphene Kauntungannana Bisa diatur
       


Rincian produk

 

Ieu mangrupikeun masker panon pemanasan graphene.Produk ieu utamina pikeun ngaleungitkeun kacapean panon sareng ngamajukeun sirkulasi getih.Pemanasan ngagunakeun bahan graphene.Nalika bahan graphene dipanaskeun, aranjeunna tiasa ngaleupaskeun gelombang infra-beureum tebih, anu tiasa ngamajukeun getih manusa.Sirkulasi, ngaleungitkeun kacapean panon.

Produk ieu nganggo pamanas palapis graphene, anu mangrupikeun asesoris pemanasan inti, diproduksi ku perusahaan kami, sareng perusahaan kami gaduh tim panalungtikan sareng pamekaran bahan graphene énggal anu parantos ngarobih bisnis.Bubuk graphene dihasilkeun ku urang sorangan03 04es dijieun kana lambaran graphene ngaliwatan téhnologi dipaténkeun kami, lajeng lambaran graphene ieu dicitak dina substrat PI, sarta éléktroda dijieun dina duanana tungtung palapis pemanasan graphene.

Nalika anjeun di kantor atanapi di bumi, peryogi istirahat siang, atanapi bersantai panon anjeun, anjeun tiasa milih produk ieu pikeun ngamajukeun sirkulasi getih ngalangkungan kompres panas, anu tiasa gancang ngaleungitkeun kacapean panon.

Peryogi pangecas 5V2A atanapi bank kakuatan pikeun ngawasa éta, anu gampang dianggo.

Produk ieu ngagaduhan tilu gear, suhu 30 ℃, 37 ℃ sareng 42 ℃, anjeun tiasa milih gear numutkeun kabutuhan anjeun.

Nalika ngumbah topéng panon, cabut unsur pemanasan tina topéng panon pikeun ngajagi unsur pemanasan tina karusakan

Produkna ngagaduhan umur jasa anu panjang sareng tiasa dianggo terus-terusan salami 5000 jam.

Produkna kado kreatif anyar sareng murah, sareng langkung cocog pikeun kado promosi, kado bisnis, kado antara kulawarga sareng réréncangan, sapertos kado pikeun Hari Ibu, kado Natal.

Parameter utama:

Modél No. YZ-01
Input 5V1A
 kakuatan dipeunteun 4,5W
 Suhu pemanasan Gr30 ℃ / 37 ℃ / 42 ℃
Skenario Pamakéan Pr New Business Giveaways, kado ulang taun, poé bapa, poé indung, kado sukur 
Bahan , sutra
merek Sheerfond
Percetakan Logo:  Logo ngaropéa 
Desain Desain percetakan ngaropéa
Warna adat
Ukuran produk 220mm * 100mm * 10mm
beurat produk 25g
Dimensi pakét 225mm * 105 * 24mm
Ukuran kotak kartun

51cm * 46cm * 33cm

Kuantitas per item

120 lembar

Beurat per kotak 10 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami