. Borongan Electric Pemanasan Syal Rechargeable Dipanaskeun Syal Adat Logo USB Dipanaskeun Syal Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Pemanasan listrik syal rechargeable dipanaskeun syal Adat Logo USB dipanaskeun syal

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Syal Pemanasan Listrik Fitur 1 pemanasan gancang
Bahan Kapas Fitur 2 Jauh-Infrabeureum
Tipe syal dipanaskeun USB Fitur 3 Kompres panas
Gaya Selendang usum Pamakéan Pikeun lalaki jeung awewe


Rincian produk

01

Asesoris pemanasan tina Scarf Pemanasan Listrik nyaéta cadar graphene anu dilakukeun ku sheerfond.Lambaran graphene diwangun kana sal, sarta tombol disambungkeun ka lambar graphene.Fungsi pemanasan tiasa dihurungkeun sareng mareuman ku mencét tombol, sareng suhu pemanasan ogé tiasa disaluyukeun.

TheSyal Dipanaskeun Rechargeablengabogaan saku leutik, ngagunakeun USB ngecas pikeun nempatkeun kakuatan mobile di dinya, nu bisa nyadiakeun kakuatan ka lambaran graphene.

Selendang anu dipanaskeun listrik tiasa nyayogikeun panas dina cuaca tiis.Éta praktis pisan.Unsur pemanasan tiasa dikumbah sareng mesin dikumbah.

Tombol kontrol suhu tilu-tingkat tinasyal usumtiasa sacara bébas nyaluyukeun suhu, sareng éta bakal bersinar nalika damel.Anjeun tiasa nyaluyukeun logo dina tombol pikeun ngajantenkeun merek anjeun langkung jelas.Sadaya bahan didamel tina bahan anu ramah lingkungan pikeun ngajantenkeun produk langkung aman sareng langkung séhat.Éta mangrupikeun produk anu ramah lingkungan, kado kreatif pikeun ibu, bapa atanapi réréncangan, atanapi para palanggan atanapi fans anu dipikacinta.

 

Parameter utama:

Modél No. YZ-02
Input 5V1A
 kakuatan dipeunteun 4,5W
 Suhu pemanasan Gr30 ℃ / 37 ℃ / 42 ℃
Skenario Pamakéan Pr New Business Giveaways, kado ulang taun, poé bapa, poé indung, kado sukur 
Bahan Kapas
merek Sheerfond
Percetakan Logo:  Logo ngaropéa 
Desain ngaropéa Desain Printing
Warna adat
Ukuran produk 1100mm * 150mm * 9mm
beurat produk 200g
Dimensi pakét 305mm * 185 * 20mm
Ukuran kotak kartun

61.5cm * 38cm * 21cm

Kuantitas per item

40 lembar

Beurat per kotak 10 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami