. Borongan Fast carjer Blok USB témbok ngecas adaptor USB carjer adaptor Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Gancang carjer Blok USB témbok ngecas adaptor USB carjer adaptor

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Adaptor carjer USB Fitur 1 logo custom
Bahan 1 ABS Fitur 2 Pelabuhan Tunggal
Tipe Adaptor kakuatan Fitur 3 LED
Gaya Blok carjer Pamakéan Charger


Rincian produk

Parameter produk

Modél No. X-2
Kaluaran 5V 2A
Input AC90-240V
Warna LED Bodas
Téhnik Percetakan pikeun Grafik

percetakan Gr Letterpress, percetakan UV

 

Skenario Pamakéan

Kagiatan promosi, Pelatihan sareng Gedong Tim, Hadiah Wilujeng sumping, Balik deui ka Sakola / Wisuda, Hadiah Usaha Anyar, Hadiah Dagang, Hadiah "Hatur Nuhun", Kagiatan Lain

 

Bahan ABS, PC
merek Sheerfond
Percetakan Logo: 

Logo ngaropéa

 

Desain

Desain percetakan ngaropéa

Warna

Adat

Ukuran produk

70mm * 38mm * 24mm

beurat produk

60g

Ukuran Paket

78mm * 63mm * 31mm

Ukuran kotak kartun

40cm * 33cm * 25cm

Kuantitas / Kotak

180 lembar

Beurat / kotak

12,5 kg

Karakteristik produk nyaéta kieu:

1. Ieu leutik dina ukuranana, bisa ngagantung dina adaptor tina keychain nu, bisa ngagantung dina kantong, dina keychain nu, utamana merenah pikeun mawa, teu gampang poho.

2. Produkna geulis sareng strukturna sapertos konci mobil.Penampilanna mulus sareng ngagurilap.

3. produk ieu dilengkepan tampilan lampu-emitting, logo bakal caang nepi nalika digawé.

4. logo luminous bisa dipaké salaku lampu peuting.

Produk ieu utamana cocog pikeun kado promosi bisnis pikeun handap

Rincian gancang

Adaptor ukuranana ageung, henteu cocog pikeun dibawa, sareng henteu cocog pikeun dibawa nalika iinditan.Kami geus ngembangkeun hiji adaptor kreatif anu ukuranana leutik, geulis dina penampilan, sarta merenah pikeun mawa.Éta ogé ngagaduhan fungsi lampu wengi sareng logo bercahaya, anu cocog pisan pikeun kado promosi bisnis.

alesan:

1. Produk ieu mangrupa produk kreatif, unik di dunya.Konsumén anu ningali produk ieu bakal ngajantenkeun anjeunna panasaran sareng reuwas, sareng bakal ngantunkeun kesan anu saé pikeun palanggan.

2. Nyorot merek, sabab dina prosés pamakéan, logo anu luminous, ku kituna anjeun jeung babaturan anjeun bisa ningali logo di luhur, jadi dulur bakal apal eta.

3. produk ngabogaan laju paparan tinggi, sarta adaptor nu kudu dipake unggal poe pikeun nguatkeun memori unggal poe.

4. Harga produk low, sarta padagang can mampuh, jeung produk ngeunaan 3 dollar AS leuwih cocog pikeun kado promosi.









  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami