. Borongan Wireless Ngecas Mouse Pad PU Kulit LED Adat Logo Besar Mouse Pad Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Wireless Ngecas Mouse Pad PU Kulit LED Adat Logo Pad Mouse Besar

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Pad Mouse Wireless Ngecas Fitur 1 Ngecas nirkabel
       
Bahan 1 Kulit PU Fitur 2 Logo adat
       
Tipe Tikar Meja Kantor Fitur 3 Logo LED
       
Gaya Pad Mouse LED Pamakéan Desktop
       


Rincian produk

Modél No. SD001
Kaluaran 10W / 7,5W / 5W
Input 9V / 21.5A / 5V 2A
Warna LED RGB
Téhnik Percetakan pikeun Grafik

Percetakan Gravure, percetakan Letterpress, percetakan UV

 

Skenario Pamakéan

Kagiatan Promosi, Pelatihan sareng Pembentukan Tim, Hadiah Wilujeng sumping, Balik Sakola / Wisuda, Hadiah Usaha Anyar, Hadiah Tradeshow, Hadiah "Hatur Nuhun", Kagiatan Lain

 

Bahan PU, ABS, PC
merek Sheerfond
Percetakan Logo: 

Logo ngaropéa

 

Desain

Desain percetakan ngaropéa

Warna

Setélan customer

Parameter produk:

345mm * 235mm * 4mm

Ukuran produk

200g

beurat produk

365mm * 255 * 18mm

Ukuran Paket

53cm * 47cm * 38,5cm

Ukuran kotak kartun

40 lembar

Kuantitas / Kotak

13,5 kg

mouse pad multi-fungsi:

Fitur utama produk: 1. The-kualitas luhur mouse Pad dijieunna tina bahan kulit PU ramah lingkungan, nu boga rasa alus, ngagem lalawanan jeung non-dieunakeun.Handmade, kawas karajinan a.2. Kalayan fungsi dukungan telepon sélulér, buka suku pangrojong, payuneun alas beurit janten pangrojong telepon sélulér, nalika henteu dianggo, tutup suku dukungan, sareng nganggo magnet pikeun narik suku dukungan sareng alas beurit. babarengan.

Rincian gancang

Gigireun komputer anjeun, aya alas beurit ngagurilap sareng lampu-lampu warna anu béda-béda berkedip-kedip terus.Nalika nyorot merek anjeun, telepon sélulér tiasa disimpen di luhur pikeun ningali pidéo sareng telepon sélulér tiasa dicas sacara nirkabel.Naha éta bakal ngantep anjeun?Perasaan utamana senang?.Ku kituna hayu atuh ngenalkeun ieu

3. Diwangun-di carjer ngecas nirkabel, muatan gancang 10W, telepon bisa boga muatan dina pigura rojongan, atawa mouse Pad bisa ditempatkeun datar, nu bisa ngeusi batre telepon sélulér kalawan fungsi ngecas nirkabel, earphones, sarta arloji pinter.4. Kalayan layar tampilan anu warni, anjeun tiasa ningalikeun logo merek anjeun, nami anjeun atanapi babaturan, kecap karesep anjeun, sareng sajabana, supados sadayana kantor tiasa ningali dina waktos anu sami.Kalayan ciri di luhur, éta produk anu saé pisan?Ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun panggunaan pribadi, kado pikeun réréncangan, sareng kado promosi komérsial.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami