Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Produk

  • Listrik dipanaskeun korsi pad korsi mobil pemanasan Pad dipanaskeun korsi pad

    Listrik dipanaskeun korsi pad korsi mobil pemanasan Pad dipanaskeun korsi pad

    Ngaran Produk pad korsi dipanaskeun Fitur Bisa dikumbah
    Bahan pilem Graphene Kauntungannana Suhu konstan
    Tipe Bantal Haneut Jenis carjer ngecas USB
    Gaya Panas Seat Cover Pamakéan mobil
  • Dipanaskeun outdoor bantal dipanaskeun korsi hampang dipanaskeun korsi Pad graphene pemanasan Pad

    Dipanaskeun outdoor bantal dipanaskeun korsi hampang dipanaskeun korsi Pad graphene pemanasan Pad

    Ngaran Produk hampang korsi dipanaskeun Fitur Bisa dikumbah
    Bahan pilem Graphene Kauntungannana Suhu konstan
    Tipe Bantal Haneut Jenis carjer ngecas USB
    Gaya Panas Seat Cover Pamakéan mobil
  • bantalan panas listrik rechargeable dipanaskeun korsi cushion dipanaskeun korsi pad

    bantalan panas listrik rechargeable dipanaskeun korsi cushion dipanaskeun korsi pad

    Ngaran Produk Pad panas listrik Fitur Bisa dikumbah
    Bahan pilem Graphene Kauntungannana Suhu konstan
    Tipe Bantal Haneut Jenis carjer ngecas USB
    Gaya Panas Seat Cover Pamakéan mobil
  • Mobil dipanaskeun korsi cushion graphene pemanasan cushion portabel cushions dipanaskeun

    Mobil dipanaskeun korsi cushion graphene pemanasan cushion portabel cushions dipanaskeun

    Ngaran Produk Dipanaskeun Seat Cushion Fitur Bisa dikumbah
    Bahan pilem Graphene Kauntungannana Suhu konstan
    Tipe Dipanaskeun Seat Cover Jenis carjer ngecas USB
    Gaya Bantal Kursi Pamakéan mobil
  • reusable graphene pemanasan topeng bisa diumbah raray masker breathable

    reusable graphene pemanasan topeng bisa diumbah raray masker breathable

    Ieu topeng dipanaskeun kalayan bahan permukaan breathable.Topeng pemanasan nganggo téknologi pemanasan graphene pang anyarna, sareng lambaran pemanasan graphene ngagaduhan ciri pemanasan gancang, anti radiasi, sareng tiasa diumbah.Topeng dieusi ku desain magnét, anu merenah sareng teguh.Gancang panas dina sababaraha menit saatos ngamimitian ngecas, teu aya waktos ngantosan.Gelung ceuli topéng ngagaduhan élastisitas anu kuat sareng tiasa diterapkeun kana sababaraha ukuran.Masker anu dipanaskeun tiasa diumbah panangan sareng tiasa diumbah ku mesin, tiasa dianggo deui sareng awét.Nalika anjeun henteu peryogi fungsi pemanasan, éta tiasa dianggo salaku masker sapopoé, cocog pikeun kagiatan luar, pamakean sapopoé, jsb.

  • topeng pemanasan graphene bisa diumbah olahraga topeng raray kalawan magnét

    topeng pemanasan graphene bisa diumbah olahraga topeng raray kalawan magnét

    Topeng olahraga anu hampang sareng tiasa diumbah nyaéta masker katun tangan atanapi mesin cuci, iklas rata dugi ka garing.Tetep aman nganggo tameng pameunteu anu tiasa dianggo deui sareng tiasa diumbah.Topeng Bernapas sareng Bisa Disesuaikeun Topeng katun anu ringan pikeun lalaki sareng awéwé kalayan regang anu luhur, puteran ceuli anu tiasa disaluyukeun pikeun masker anu nyaman sareng pelindung pikeun panggunaan anu berkepanjangan.Desain Athletic: Topeng athletic dipasangan pikeun awéwé sareng lalaki anu ngirangan jebakan hawa nalika ambekan, nyiptakeun topéng ultra-bernapas pikeun ngajalankeun.Salian masker kabugaran ...
  • pu nirkabel ngecas notebook kakuatan bank notebook notebook bisnis kalawan wadah telepon

    pu nirkabel ngecas notebook kakuatan bank notebook notebook bisnis kalawan wadah telepon

    Ieu mangrupikeun notebook kakuatan mobile anu ngecas nirkabel.Notebook ngagunakeun desain multi-fungsi diantarana: dua carjer nirkabel, catu daya sélulér, tilu slot kartu ID, slot panyimpenan disk U, wadah telepon sélulér, klip pulpén, notebook, Logo LED.Dua pangecas nirkabel aya dina permukaan notebook sareng di jero anu dibuka.Panyekel telepon dirarancang nganggo velcro, anu tiasa dilipat nalika dianggo.notebook nyadiakeun logo LED ngaropéa tur jasa warna ngaropéa.Notebook bank daya ngecas nirkabel tiasa dianggo salaku kado bisnis, kado kantor, kado promosi, kado wilujeng sumping, kado wisuda, kado Natal, jsb.

  • custom dipingpin logo notebook organizer ngecas notebook kalawan bank kakuatan

    custom dipingpin logo notebook organizer ngecas notebook kalawan bank kakuatan

    Ieu mangrupikeun notebook kakuatan mobile anu ngecas nirkabel.Notebook ngagunakeun desain multi-fungsi diantarana: dua carjer nirkabel, catu daya sélulér, tilu slot kartu ID, slot panyimpenan disk U, wadah telepon sélulér, klip pulpén, notebook, Logo LED.Dua pangecas nirkabel aya dina permukaan notebook sareng di jero anu dibuka.Panyekel telepon dirarancang nganggo velcro, anu tiasa dilipat nalika dianggo.notebook nyadiakeun logo LED ngaropéa tur jasa warna ngaropéa.Notebook bank daya ngecas nirkabel tiasa dianggo salaku kado bisnis, kado kantor, kado promosi, kado wilujeng sumping, kado wisuda, kado Natal, jsb.

  • pu kulit nirkabel ngecas notebook a5 notebook kalawan organizer notebook bank kakuatan

    pu kulit nirkabel ngecas notebook a5 notebook kalawan organizer notebook bank kakuatan

    Ieu mangrupikeun notebook kakuatan mobile anu ngecas nirkabel, notebook didamel tina bahan kulit pu anu kualitas luhur.Notebook ngagunakeun bank kakuatan kapasitas luhur 8000mAh.Dina beungeut notebook aya carjer nirkabel sarta dua slot kartu pikeun neundeun.Buka notebook, bagian jero panutup dirancang kalayan 7 slot kartu, jeung gudang badag-kapasitas bisa nahan kartu bisnis, kartu bank, stiker leutik, catetan strips, jsb The diwangun-di notebook mangrupa 80-kaca loose- buku daun anu tiasa dicabut sareng tiasa diganti.Aya tilu kabel ngecas dina panutup tukang notebook (dihubungkeun jeung catu daya mobile): Android, tipe c, sarta Apple bisa ngecas tilu handphone dina waktos anu sareng.A slot gudang U-disk dipaké pikeun nyimpen U-disk, sarta tampilan kakuatan catu daya mobile, ti mana anjeun bisa pariksa kakuatan tina catu daya mobile sarta status ngecas tina catu daya mobile.Ngaitkeun notebook ngagunakeun bahan kulit pu kualitas luhur anu sami, sareng tungtung hareup ngaitkeun nganggo desain nyeuseup magnét pikeun panggunaan anu langkung saé.U disk disimpen dina atraksi magnét ngaitkeun, tur anjeun tiasa nyandak kaluar nalika rék ngagunakeun U disk.Notebook ieu tiasa dianggo salaku kado bisnis, kado kantor, kado promosi, kado wilujeng sumping, kado Natal, kado wisuda, jsb.

  • notebook multifungsi kalawan bank kakuatan portopolio notebook ngecas notebook

    notebook multifungsi kalawan bank kakuatan portopolio notebook ngecas notebook

    Ieu mangrupikeun notebook bank listrik anu ngecas nirkabel, notebook didamel tina bahan kulit pu anu kualitas luhur.Notebook ngagunakeun 8000mAh kapasitas luhur bank kakuatan.Di hareup notebook aya carjer nirkabel sareng dua slot kartu mémori.Sanggeus muka notebook, aya 7 slot kartu dina jero tutup.Panyimpenan kapasitas ageung tiasa nyimpen kartu bisnis, kartu bank, stiker alit, catetan, jsb. Buku catetan anu diwangun nyaéta buku 80 halaman anu tiasa dicabut.Aya 3 kabel ngecas (disambungkeun kana kakuatan mobile) dina panutup tukang notebook: Android, tipe c, sarta Apple bisa ngecas tilu handphone dina waktos anu sareng.Slot gudang U disk dipaké pikeun nyimpen U disk, tur aya hiji tampilan bank kakuatan, anjeun tiasa pariksa kakuatan bank kakuatan sarta status ngecas tina bank kakuatan.Jepitan notebook ogé didamel tina kulit pu anu kualitas luhur, sareng tungtung hareup jepitan ngadopsi desain nyeuseup magnét, anu langkung saé dianggo.U disk disimpen dina atraksi magnét tina klip, tur anjeun tiasa nyandak kaluar nalika rék ngagunakeun U disk.Notebook ieu tiasa dianggo salaku kado bisnis, kado kantor, kado promosi, kado wilujeng sumping, kado Natal, kado wisuda, jsb.

  • pu leateher ngecas notebook ngecas nirkabel notebook kalawan bank kakuatan notebook a5

    pu leateher ngecas notebook ngecas nirkabel notebook kalawan bank kakuatan notebook a5

    Ieu mangrupikeun notebook kakuatan mobile anu ngecas nirkabel.Notebook ngagunakeun desain multi-fungsi diantarana: dua carjer nirkabel, catu daya sélulér, tilu slot kartu ID, slot panyimpenan disk U, wadah telepon sélulér, klip pulpén, notebook, Logo LED.Dua pangecas nirkabel aya dina permukaan notebook sareng di jero anu dibuka.Panyekel telepon dirarancang nganggo velcro, anu tiasa dilipat nalika dianggo.Beungeut notebook mangrupa waja pérak.Nalika anjeun mencét tombol dina bar baja, ngecas nirkabel tiasa dianggo (tangtosna, nalika catu daya mobile notebook dieusi).Notebook nyayogikeun logo khusus, jasa warna khusus.Notebook bank daya ngecas nirkabel tiasa dianggo salaku kado bisnis, kado kantor, kado promosi, kado wilujeng sumping, kado wisuda, kado Natal, jsb.

  • notebook a5 ngecas multifungsi kalawan bank kakuatan pu notebook organizer

    notebook a5 ngecas multifungsi kalawan bank kakuatan pu notebook organizer

    Ieu mangrupikeun notebook kakuatan mobile anu ngecas nirkabel.Notebook ngagunakeun desain multi-fungsi diantarana: dua carjer nirkabel, catu daya sélulér, tilu slot kartu ID, slot panyimpenan disk U, wadah telepon sélulér, klip pulpén, notebook, Logo LED.Dua pangecas nirkabel aya dina permukaan notebook sareng di jero anu dibuka.Panyekel telepon dirarancang nganggo velcro, anu tiasa dilipat nalika dianggo.Beungeut notebook mangrupa waja pérak.Nalika anjeun mencét tombol dina bar baja, ngecas nirkabel tiasa dianggo (tangtosna, nalika catu daya mobile notebook dieusi).Notebook nyayogikeun logo khusus, jasa warna khusus.Notebook bank daya ngecas nirkabel tiasa dianggo salaku kado bisnis, kado kantor, kado promosi, kado wilujeng sumping, kado wisuda, kado Natal, jsb.