. Borongan Magnetic Mouse Pad Pen Holder Wireless Charger Mouse Pad Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Magnét Mouse Pad Pen Holder Wireless Charger Mouse Pad

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Pad mouse magnét Fitur 1 Panyekel pulpén
       
Bahan 1 Kulit PU Fitur 2 Ngecas nirkabel
       
Tipe Mouse Pad multi-fungsi Fitur 3 Magnét
       
Gaya Pad ngecas nirkabel 10w Pamakéan Kantor
       


Rincian produk

02

Produk ieu mangrupikeun produk patén, kalayan fungsi panyimpen sareng fungsi ngecas nirkabel tina pad mouse multi-fungsi, pangumpulan panyimpen sareng pad mouse ngaliwatan kombinasi magnet, tiasa dibuka atanapi digabungkeun, ngajantenkeun méja anjeun langkung bersih, khususna cocog pikeun hadiah konperénsi, kado Natal, kado bisnis.

Panyimpenan MejaJenis carjer Pad mouse ngecas nirkabel Fungsi utama:

1. Fungsi Panyimpen: éta tiasa nyimpen telepon sélulér, pulpén, kartu telepon, headset Bluetooth, pin kartu telepon sareng suplai éléktronik sareng kantor sanés

2. Ngecas nirkabel, anu tiasa ngecas telepon sélulér sacara nirkabel

3. Bisa ngalereskeun kertas catetan jeung tagihan

4. Fungsi Mouse Pad, ngagem-tahan, ngarasa alus, teu ngajalankeun pigura

Parameter utama:

Modél No. SD002
Kaluaran 10W / 7,5W / 5W
Input 9V / 21.5A / 5V 2A
Panyekel telepon sélulér enya
Item gudang Pulpen, telepon sélulér, earphone, Kartu SD, Pin sélulér, Panghapus
Téhnik Percetakan pikeun Grafik Percetakan Gravure, percetakan Letterpress, percetakan UV
Skenario Pamakéan Kagiatan Promosi, Pelatihan sareng Ngawangun Tim, Hadiah Wilujeng sumping, Balik Sakola / Wisuda, Hadiah Usaha Anyar, Hadiah Pameran Dagang, Hadiah "Hatur Nuhun", Kagiatan Lain 
Bahan PU
merek Sheerfond
Percetakan Logo: Logo ngaropéa
Desain Desain percetakan ngaropéa
Warna
ukuran produk 265mm * 250mm * 25mm
beurat produk 260g
ukuran bungkusan 270mm * 255mm * 28mm
ukuran kotak kartun 53cm * 44cm * 29cm
angka / per kotak 30 lembar
beurat / per kotak 12 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami