. Borongan bisa diumbah Electric dipanaskeun simbut Jauh-Infrabeureum Flannel pemanasan simbut Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Bisa diumbah Electric dipanaskeun simbut Jauh-Infrabeureum Flannel pemanasan simbut

Katerangan pondok:

Simbut listrik dijieunna tina graphene lambar pemanasan sarta fleece simbut.Beungeut simbut listrik nyaéta pola géométri fleece, sareng pabeungeut handapna mangrupikeun handap anu teu dieunakeun.Gelombang cahaya infra-beureum jauh tina lambaran pemanasan graphene tiasa ngamajukeun sirkulasi getih.Simbut listrik ngagaduhan fungsi pemanasan gancang sareng bahan fleece permukaan digabungkeun pikeun tetep haneut.Éta tiasa dianggo salaku bantal sofa, kasur Cocog pikeun bumi, kantor, kémping, mobil, perjalanan, jsb.


  • Ukuran:1500*600 cm
  • Rincian produk

    Ukuran bisa dilipat

    Simbut listrik dijieunna tina graphene lambar pemanasan sarta fleece simbut.Beungeut simbut listrik didamel tina géométri fleece, anu modis sareng éndah sareng cocog sareng seueur hiasan bumi.

    Non-slip handap

    Beungeut handap mangrupa handap non-slip nu bisa pageuh nyocogkeun ka kasur jeung cushion sofa, tapi teu gampang dieunakeun kaluar nalika awak ngalir.

    14

    Gelombang cahaya infra-beureum jauh tina lambaran pemanasan graphene Éta tiasa ngamajukeun sirkulasi getih pikeun ngaleungitkeun nyeri sendi, kageulisan sareng perawatan kulit, jsb.

    Angka

    Simbut listrik boga fungsi pemanasan gancang pikeun tilu detik panas nepi, sarta laju pemanasan dina tilu detik teu kudu ngadagoan waktu jeung bahan fleece permukaan digabungkeun pikeun tetep haneut.Simbut listrik tiasa dianggo salaku bantal sofa sareng kasur dina rupa-rupa aplikasi, sapertos bumi, kantor, kémping, mobil, perjalanan, jsb.

     

    Fitur:

    1.Far-infra red, Far-infra red gelombang cahaya bisa ngamajukeun sirkulasi getih pikeun ngagentos nyeri gabungan, kageulisan tur perawatan kulit.

    2., Pemanasan gancang, Pemanasan gancang dina tilu detik saatos ngamimitian ngecas, ngahémat waktos ngantosan.

    3.Non-slip handap, Teu gampang dieunakeun kaluar nalika awak ngalir.

     

    Spésifikasi:

    Ngaran Produk Simbut pemanasan listrik Fitur 1 pemanasan gancang
           
    Bahan 1 Lambaran graphene Fitur 2 Jauh-Infrabeureum
           
    Gaya Flannel pemanasan simbut Fitur 3 Non-slip handap
           
    Tipe Simbut Infrabeureum Pamakéan kémping
           

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami