. Borongan Wireless ngecas nangtung Ngecas Stand PU Kulit Phone Holder Pen Holder Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Nirkabel ngecas nangtung Ngecas Stand PU Kulit Phone Holder Pen Holder

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Nangtung ngecas nirkabel Fitur 1 Panyekel pulpén
       
Bahan 1 Kulit PU Fitur 2 Multifungsi
       
Tipe Nangtung carjer telepon nirkabel Fitur 3 Stand telepon
       
Gaya Ngecas Station Stand Bungkusan Kotak kado
       


Rincian produk

1 01 6

Ieu mangrupikeun produk kulit, nangtung sélulér sareng wadah sélulér, nganggo carjer ngecas nirkabel, anjeun tiasa ngarancang khusus, logo atanapi bungkusan.

10 7

Aya dua cara pikeun nempatkeun telepon, layar horizontal atanapi layar vertikal.Dina dua cara, wadah telepon sélulér tiasa mastikeun yén télépon tiasa dicas nalika télépon dina layar horisontal atanapi vertikal.Bari ngecas, Anjeun bisa lalajo video dina telepon dina;

Éta tiasa dilipat, ngan ukur kandel 8mm saatos dilipat, sareng tiasa dilebetkeun kana saku.

07 04

Éta ogé wadah kalam sareng posisi sisipan pulpén dina tonggong wadahna, sareng éta mangrupikeun produk panyimpen pikeun desktop.

Naha produk ieu sampurna?Kami ngarepkeun kaunggulan kami dina desain produk tiasa masihan anjeun sareng konsumén anjeun pangalaman anu saé.

Produk Kreatif Ieu Eco friendly, ngagunakeun bahan Degradable

Carjer nirkabel Qi gancang ngecas 10W, 15W pikeun telepon, sapertos iphone 12

Pangecas nirkabel kreatif mangrupikeun produk pang anyarna,

carjer telepon sélulér bisa dipaké pikeun kado promosi bisnis, Méré Kado Pikeun Usaha, kado bébas atawa kado séjén,

Asesoris iphone mangrupikeun ide produk énggal pikeun apel sareng telepon sélulér sanés,

Perusahaan kuring nyaéta pabrik OEM sareng pabrik éléktronik, Kami ogé supplier Wal-Mart.Bahan baku kami, prosés produksi sareng produk réngsé 100% diuji pikeun mastikeun yén unggal produk mangrupikeun produk anu mumpuni.

Fungsi utama:

Modél No. SN002
Warna LED Bodas
Input 9V1.5A / 5V2A
Asesoris kabel mikro
Ngecas nirkabel Gr10W / 7,5W / 5W
Skenario Pamakéan Pr Hadiah Usaha Anyar,
Bahan PU
merek Sheerfond
Percetakan Logo: Logo ngaropéa
Desain Desain percetakan ngaropéa
Warna Adat
ukuran produk 370mm * 75mm * 4mm
beurat produk 100g
ukuran bungkusan 200mm * 78 * 15mm
ukuran kotak kartun

42cm * 31,5cm * 26cm

Jumlah per kotak

120 lembar

Beurat per kotak 16 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami