. Borong Wireless Ngecas Calendar Leutik Meja Calendar Meja Kantor Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Kalénder Ngecas Nirkabel Leutik Kalénder Meja Kantor

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Kalénder ngecas nirkabel Fitur 1 logo LED
Bahan 1 Kulit PU Fitur 2 logo custom
Tipe Kalender meja leutik Fitur 3 A nangtung
Gaya Kalender meja kantor Pamakéan Kantor


Rincian produk

Parameter produk nyaéta kieu:

Modél No. TL02
Warna LED RGB
Input 9V1.5A / 5V2A
kapasitas 4000mAh/5000mAh/6000mAh
Ngecas nirkabel

Gr10W / 7,5W / 5W

Skenario Pamakéan

Pr New Business Giveaways, kado ulang taun, poé bapa, poé indung, kado sukur

 

Bahan PU, ABS, PC
merek Sheerfond
Percetakan Logo: 

Logo ngaropéa

 

Desain

Desain percetakan ngaropéa

Warna

adat

Ukuran produk

210mm * 180mm * 15mm

beurat produk

240g

Ukuran Paket

240mm * 190 * 18mm

Ukuran kotak kartun

40cm * 38cm * 26cm

Kuantitas / Kotak

40 lembar

Beurat / kotak

13 kg

Bubuka nyaéta kieu:

1. Ieu produk kreatif anyar.Henteu ngan ukur kalénder méja, tapi ogé wadah telepon sélulér sareng pangecas nirkabel anu ngecas gancang 10W.Éta ogé ngagaduhan papan iklan pemancar cahaya.Kreativitasna bakal kaget anjeun sareng réréncangan anjeun.

2. Éta kualitas anu saé pisan.Awak utamina nyaéta plastik ABS, sanés kertas, anu awét, henteu cacad, sareng henteu sieun cai.Plastikna dilaminasi ku kulit PU anu ramah lingkungan pikeun ngajantenkeun produkna langkung luhur.

Kalender meja kreatif

Éta mangrupikeun kalénder méja kualitas luhur, éta ogé ngagaduhan fungsi ngecas nirkabel telepon sélulér sareng fungsi wadah telepon sélulér, ogé layar anu ngaluarkeun cahaya.Ieu mangrupakeun produk pisan inovatif.Kami ogé parantos ngalamar patén.

3. Ningkatkeun paparan merek.Nalika produk disimpen dina desktop, layar warna terus ngarobah warna, ku kituna babaturan anjeun tiasa ningali logo anjeun sareng sadayana tiasa émut logo anjeun, anu cocog pisan pikeun promosi merek.

4. Ieu kado alus pikeun masihan ka babaturan atawa konsumén, hayu aranjeunna ngarasa reuwas, terus kedip-kedip logo Anjeun atawa eusi nu Anjeun hoyong nganyatakeun dina desktop, ku kituna jalma nu narima hadiah jeung jalma di sabudeureun anjeunna bisa Ningali eta. unggal poé, salawasna inget anjeun, kado hébat.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami