. Grosir Wireless Ngecas Pen Holder LED Adat Logo PU Kulit Meja pensil Holder Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Nirkabel Ngecas Pen Holder LED Logo Adat PU Kulit Meja Panyekel pensil

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Nirkabel Ngecas Phone Stand Pen Holder Fitur 1 pemanasan gancang
       
Bahan 1 Kulit PU Fitur 2 logo custom
       
Tipe Panyekel Pensil Pen Fitur 3 Multifungsi
       
Gaya Nirkabel Ngecas Pen Holder Pamakéan Kantor
       


Rincian produk

07

Linggih di kantor rapih, dina meja Anjeun, aya hiji wadah pulpen exquisite, nu bisa nyimpen suplai kantor Anjeun, ngeusi batre telepon sélulér Anjeun, jeung bisa dipaké salaku stand pikeun handphone Anjeun.Éta ogé bakal caang, ngajadikeun anjeun hoyong Eusi anu dikedalkeun bersinar di kantor, sareng bakal robih dina warna anu béda-béda, ku kituna réréncangan di sabudeureun anjeun bakal ngantosan nengetan éta, anu langkung pikaresepeun, naha éta ngajantenkeun padamelan anjeun langkung bahagia , sarta ngarasakeun fun hirup bari digawé.Buru-buru sareng nyarankeun produk anu saé pikeun para palanggan sareng réréncangan anjeun!Anu langkung penting, buru-buru teras ngalaman éta nyalira.

 

011

 

 

012 05010

 

Fitur:

1. Fungsi neundeun desktop: anjeun tiasa nempatkeun pulpén, péso, panguasa, stapler, earphone, kabel ngecas, sareng suplai kantor sanés sareng produk éléktronik dina kotak panyimpen, sareng anjeun moal pernah ningali méja pabalatak.

2. Fungsi ngecas nirkabel telepon sélulér: ngecas nirkabel 10W, teu kedah ngalakukeun padamelan pikeun ngeusi batre telepon, nempatkeun telepon dina wadah telepon produk, sareng ngecas telepon anjeun langsung, anu merenah, merenah, atanapi merenah.

3. Hayu logo anjeun caang, warna na salawasna robah, bisa narik panon babaturan, ningali logo anjeun, iklan kana kahirupan.

4. Fungsi wadah telepon sélulér, telepon sélulér disimpen dina wadahna, ngabebaskeun leungeun anjeun sareng masihan panangan anjeun langkung kabebasan.

5. Produk ieu migunakeun sakabéh bahan panyalindungan lingkungan PU degradable, nu ramah ka lingkungan jeung séhat pikeun awak.

6. Desain produk geulis pisan.

Aplikasi utama produk:

(1) Hadiah pikeun babaturan sareng bisnis, hadiah promosi.

(2) Alat tulis kantor

prosés produksi bubuka:

Perusahaan kami parantos lulus sertifikasi sistem kualitas ISO9001.Bahan produk parantos diuji sacara ketat.Produk dikawasa sacara ketat salami prosés produksi.Produksi produk nyaéta 100% buatan tangan.Masing-masing produk kedah diuji sateuacan ngantunkeun pabrik pikeun mastikeun yén palanggan nampi Unggal produk anu sumping mangrupikeun produk anu mumpuni.

Ieu ogé produk urang dipaténkeun, hayu sains jeung téhnologi ngawula hirup, hayu inovasi mawa kabagjaan Parameter produk::

Modél No.

SN001

Warna LED

Bodas

Input

9V1.5A / 5V2A

Asesoris

Kabel IPone, Kabel TIPE-C, kabel mikro, Pin telepon sélulér

Ngecas nirkabel

Gr10W / 7,5W / 5W

Skenario Pamakéan

Kado Usaha Anyar, Hadiah Promosi, kado pikeun frer

Bahan

ABS

merek

Sheerfond

Percetakan Logo: 

Logo ngaropéa

Desain

Desain percetakan ngaropéa

Warna
ukuran produk 180mm * 100mm * 115mm
beurat produk 250g
ukuran bungkusan 190mm * 110 * 115mm
ukuran kotak kartun

46cm * 40cm * 36cm

angka / per kotak

24 lembar

beurat / per kotak

10 kg

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami