. Borongan Multi-Tipe ngecas Cable Smart adaptor Card Konversi Kepala Panyimpenan Portabel Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Multi-Tipe ngecas Cable Smart adaptor Card Konversi Kepala Panyimpenan portabel

Katerangan pondok:

Ngecas nirkabel: ogé ngadukung ngecas nirkabel.

Sadaya kit gaduh wadah mawa pelindung, dua kabel USB C, USB C bikang ka USB A/Micro USB/Lampu adaptor jalu sareng pin panyabutan kartu SIM.


Rincian produk

Kotak neundeun012 Kotak neundeun Kotak neundeun Kotak neundeun 010 02

Produk ieu ukuranana leutik, multi-fungsi, ngandung asesoris éléktronik, kalayan bracket telepon sélulér sareng ngecas nirkabel, senter sareng fungsi sanésna, cocog pikeun kagiatan promosi komérsial atanapi kado Natal.

Fungsi utama:

1.Wireless ngecas 10W / 7.5W / 5W

2. fungsi Panyimpenan, kaasup sakabeh kawat ngecas di pasar

3. Panyekel telepon sélulér

4. fungsi cahaya

Modél No. SN001
Warna LED Bodas
Input 9V1.5A / 5V2A
Asesoris Kabel IPone, Kabel TIPE-C, kabel mikro, Pin telepon sélulér
Ngecas nirkabel Gr10W / 7,5W / 5W
Skenario Pamakéan Pr Anyar Usaha Giveaways
Bahan ABS
merek Sheerfond
Percetakan Logo: Logo ngaropéa
Desain Desain percetakan ngaropéa
Warna Hideung, kulawu, custom
ukuran produk 86mm * 56mm * 9mm
beurat produk 50g
ukuran bungkusan 94mm * 60 * 11mm
ukuran kotak kartun 30cm * 26cm * 22cm
angka / per kotak 200 lembar
beurat / per kotak 11,5 kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami