. Grosir Wireless ngecas dompét kakuatan mobile Power bank dompét Card Kantong Produsén jeung Supplier |Sheerfond
Wilujeng sumping di ramatloka ieu!
  • Pad mouse ngecas nirkabel LED
  • Panyekel pulpén nirkabel
  • Kalénder ngecas nirkabel

Ngecas nirkabel dompét kakuatan mobile Power bank dompét Kartu Kantong

Katerangan pondok:

Ngaran Produk Dompét Ngecas Nirkabel Fitur 1 Ngecas nirkabel
       
Bahan 1 Kulit PU Fitur 2 Kantong kartu
       
Tipe Dompét Kulit Lalaki Fitur 3 Bank kakuatan
       
Gaya Dompét kakuatan Tipe katutup Sleting
       


Rincian produk

Parameter produk nyaéta kieu:

Modél No. QB001
Kaluaran 5V2A
Input 5V 2A
kapasitas 4000mAh/5000mAh/6000mAh
Ngecas nirkabel

Gr5W

Skenario Pamakéan

Pr New Business Giveaways, kado ulang taun, poé bapa, poé indung, kado sukur

 

Bahan Kulit sapi
merek Sheerfond
Percetakan Logo:

 

Logo ngaropéa

 

Desain

Desain percetakan ngaropéa

Warna

Warna anjeun resep

Ukuran produk

200mm * 100mm * 25mm

beurat produk

350g

Ukuran Paket

210mm * 110 * 30mm

Ukuran kotak kartun

35cm * 23cm * 32cm

Kuantitas / Kotak

30 lembar

Beurat / kotak

14,8 kg

 

Rincian gancang

Fitur:

Dompét multifungsi, fungsi utama nyaéta:

1. Dompét fungsi: Ieu dompét kulit, atmosfir tinggi-tungtung, luhur-grade, ramah lingkungan, ngarasakeun alus, awét, alus keur pamakéan pribadi tur hadiah.

2. Fungsi bank kakuatan: Diwangun-di 5000mAh ngecas nirkabel (maksimum 8000mAh), anjeun tiasa ngecas telepon nalika telepon kaluar tina kakuatan.

3. carjer nirkabel: Anjeun tiasa ngecas handphone anjeun langsung saatos nempatkeun eta dina dompét anjeun, sarta anjeun bisa ngecas handphone anjeun tanpa kabel ngecas.

4. Fungsi wadah telepon sélulér: muka seleting, dompét tiasa dianggo salaku wadah telepon sélulér, anjeun tiasa ngaleupaskeun leungeun anjeun ku ningali pidéo.

Skenario aplikasi:

1. Dina kagiatan outdoor, dompét, telepon sélulér, kartu, ieu hal penting, aya produk misalna hiji, éta dompét, anjeun tiasa nyimpen handphone anjeun di dinya, éta ogé bisa ngecas handphone anjeun, kalawan nirkabel sorangan. carjer Jeung ngecas kabel, diwangun-di 5000mAh bank kakuatan, aya loba kantong kartu dina dompét, teu eta hébat?Ulah salempang ngeunaan kahabisan batré.

2. Di warung kopi, buka dompét, nempatkeun telepon dina wadah telepon, anjeun tiasaNgecas telepon bari ningali video.

5. Fungsi kantong telepon sélulér, nempatkeun telepon sélulér dina dompét, sareng ngecas telepon sélulér bari ngajagaan éta.

6. Fungsi pakét kartu, aya sababaraha liang kartu dina dompét, anu tiasa nyimpen seueur kartu, sapertos kartu bisnis, kartu bank, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami